perjantai 2. elokuuta 2013

Kuvatodiste

Todiste siitä, että syön normaalia ruokaa!
Tänään lautaselta löytyi Italianpataa, kera pakastevihannesten ja salaatin.
Illalla grillataan broileria, seurana lohkoperunat ja paistettua kesäkurpitsaa. Jälkkäriksi pala Real-leipää ja banaani. Eli suuria uhrauksia en mielestäni koe tekeväni, herkut nyt vaan on jääneet pois. Dietin loppuviikoista en vielä sano mitään, niissä ruokavaliota kiristetään ja se kieltämättä vähän pelottaa jo etukäteen! 

IMG_5007

Illalla odottaakin sitten taas yövuoron (onneksi vain yhden!) tuomat haasteet. Iltapalan nautin vielä kotona yhdeksän aikaan. Kymmeneksi työpaikalle, jossa sitten puolenyön jälkeen lounas. Aamuyöllä 3-4 välillä syön välipalan ja aamuseiskalta töistä päästessäni vielä puuro antamaan unta. Herättyäni jatkan sitten taas lounaalla. Toimii! 
Toisin kuin useimmilla, mulla vatsa huutaa yövuoroissa aina tyhjyyttään. Olen ollut tapaherkuttelija ja vienyt usein mm. karkkeja ja muita naposteltavia yön tunneille itseäni "piristämään". Usein sokerilla on kuitenkin aina ihan päinvastainen vaikutus tuohon piristykseen.


2 kommenttia:

  1. No joo, toi nyt on taas yleinen harhaluulo et tosissaan treenavat ei muka söis. Päinvastoin! Tosin rasvanpolttoon ei ehkä italianpata oo paras mahdollinen. ;) Ohjelman loppupuolta siis odotellessa. :D

    Mun keho on vihdoin alkanyt tykkää vähähiilarisemmasta ruoasta. Aiemmin tuli helposti päänsärkyä ja migreeniä jos teki liian suuria muutoksia ruokavalioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jos massaa tahtoo kasvattaa, niin oikeanlainen ruuan lisääminen on pakollinen lisä! Ei sitä näillä treenimäärillä ihan pienillä annoksilla enää porskuttaiskaan.

      Hei hienoa, vähitellen uuteen ruokavalioon, niin kroppa ehtii totutella! Tsemppiä!

      Poista