sunnuntai 4. elokuuta 2013

Koettelee, koettelee

Tämä viikonloppu ollut eka koetinkivi dietille. Herkkuja on ollut tarjolla ja niistä kieltäytyminen on tehnyt ekaa kertaa tiukkaa. Olen sallinut itselleni jo ajatuksia, ettei tuo yksi jätskipala nyt tätä kuntoa kaada, eikä minidonitsi kahvin kanssa ketään tapa.
Mutta periaate on periaate, enkä suostu siitä lipsumaan. Periaatteesta lipsuminen aiheuttaa kuitenkin huonon omantunnon, eikä suupala tunnu enää sen arvoiselta. Pelottaa vaan, että näitä fiiliksiä tuli nyt jo viidennellä viikolla. Entäs sit kun viikkoja on plakkarissa vielä lisää?
Tahdonlujuus, muista tahdonlujuus!!

Perjantaina vaihtuu ruokavalio ja treeniohjelma. Ohjeet on jo tiedossa ja hyvältä näyttää. Vaihtelukin varmasti virkistää, etenkin ruokavalion puolella. Leipää saa syödä viipaleen päivässä enemmän, se on entiselle leipähiirelle loistouutinen! Kalorimäärät pysyvät samassa 2900kcal/päivä, pieniä lisäyksiä ja muutoksia. Tekee hyvää! Uusissa ohjeissa luki myös seuraavasti: "Seuraavassa päivityksessä tulee ohjeet herkkupäivään, joka otetaan käyttöön tämän jakson jälkeen. Sitä odotellessa noudata piiruntarkasti ohjeita edelleen ja nauti tuloksista, joita varmasti tulee!" Kymmenen viikon uurastuksen jälkeen tulee tankkauspäivä ja se, jos mikä motivoi puskemaan eteenpäin! :P

Tässä motivaatiokuvia eilisen salin jälkeen. Näitä pitää räpsiä, kun tuloksia alkaa näkymään.
Haukkarit pumpissa, kuten vasemmasta kädestä näkyy. Like it! Vatsa edistyy vähitellen myös.

vatsat2 vatsat1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti