lauantai 24. elokuuta 2013

Aamun aloitus

Tämä lauantaiaamu starttasi kellon soittoon kello kuusi.
Illalla oli kauhee hinku aamuaerobiselle ja lupaus piti kuin pitikin aamulla kellon soittaessa. Lenkkarit jalkaan ja kirpakkaan aamukeliin tunnin juoksulenkille. Juoksin taas lempparireittini verkatehtaalle ja nappasin todisteeksi kellosta kuvan klo 06:30. Saavutus! Tuo reitti on kyllä ihan ehdoton suosikkini. Metsä-/rantapätkä ei ole pitkä, mutta sitäkin idyllisempi. Siellä on ihana painaa menemään musiikit täysillä korvissa.
Seiskan jälkeen olin kotona, suihkun kautta takas lämpimään sänkyyn. Uni vei mukanansa ja heräilin tunnin päästä muun perheen mukana. Aika kiva! Aamupuuro syötiin rauhassa ja kympin jälkeen lähdettiin sitten koko poppoo salille rautaa pumppaamaan, lapset lapsiparkkiin tietty. 
Melkoisen täydellinen tapa aloittaa päivä! En valita. 

Tänään on ollutkin sit vaihteeks oikein nälkäpäivä. 
Annokset eivät ole pitäneet nälkää, vaikka ovatkin olleet ohjeita vähän isompia. Tällä treenimäärällä edes hevosen annokset eivät auta pitämään nälkää loitolla. Jotkut päivät tuntuvat pyörivän ihan ruuan ympärillä, koko ajan miettii seuraavaa ruokailukertaa ja annosta etukäteen. Ja kuten ennenkin olen maininnut, niin etenkin salin jälkeinen ISO ateria tuntuu päivän kohokohdalta! 

 


Omronin kehonkoostumusmittarimme meni kolmisen viikkoa sitten rikki. Onneksi laitteessa oli kolmen vuoden takuu, joten veimme laitteen takuuhuoltoon. Tänään haimme Prismasta Omronin lähettämänä täysin uuden laitteen. Pariin viikkoon emme ole siis vaa'lle astuneet, joten huomisen aamun kehonkoostumusmittoja odottelen jo ihan mielenkiinnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti