tiistai 27. elokuuta 2013

Vatsaa ja tulevaisuutta

Tänään oli välipäivä, jonka kunniaksi tein vatsat kotona.
Paidan alta kurkki treenin jälkeen sen verran timmi masu, että oli kuvan paikka. Valitettavaa on kuitenkin se, ettei tämä näky todella ole vielä jokapäiväinen. Palaset on kuitenkin löytäneet paikoilleen.


Herkkuhimo on toisinaan ihan valtava. Odotan kuin kuuta nousevaa, että Bodycampin sivuille tulisi seuraava ruokaohjelma ja saisin kuulla mitä luvattuun herkkupäivään tulee sisältymään. Se auttaa potkimaan eteenpäin.

Mietinnässä on nyt kuinka kauan tätä projektia tulen pitämään yllä. Sain huikeen tilaisuuden valita Bodycampilta haluamani paketin tämän Profitneksen perään. Vielä on siis avoinna, jatkanko täydet 15 viikkoa (3 viikkoa itsenäisesti, kun "maksetut" ohjeet loppuvat 12 viikon jälkeen) vai lopetanko tämän 12 viikkoon ja aloitan suoraan uudella paketilla tähän perään? Riippunee varmasti paljon viimeisten viikkojen ohjeistuksista. 
Jonkinlaisen tauon tulen kyllä tarvitsemaan tämän projektin päätteeksi. Vaikka ruokavalio tuleekin jo selkärangasta, eikä lipsumisia ole käynyt, himoitsen joitain ruoka-annoksia tooodella paljon! Iso hampurilaisateria, kunnon valkoisella sämpylällä ja pulleilla ranskalaisilla tekisi niin gutaa. Jälkkäriksi leffan kanssa kulhollinen sipsiä ja dippiä sekä pussi lemppari-irtsareita. Tällä menulla tulen itseni jonain päivänä palkitsemaan! ;P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti