perjantai 31. tammikuuta 2014

Kotitreeniä lasten kanssa

Vatsalihaksia treenaan ylivoimaisesti eniten kotioloissa. 
En kovin usein, mutta usein niinä päivinä, kun harmittaa, etten ole päässyt salille. Lievittää edes jossain määrin tunnon tuskia ;)
Tänään treenattiin iltapäivällä poikien päiväunien jälkeen yhdessä. Puoltoistavuotias on aina innoissaan kotitreeneissä mukana. Vanhempi leikki vieressä junaradalla, mutta suostui yksiin yhteiskuviin. Pitäis etsiä enempi nimenomaan isompien lasten kanssa tehtäviä liikkeitä. Jos jollain on vinkata jotain hyviä liikkeitä, niin kuulen mielelläni ideoita. Treenaaminen yhdessä on paljon kivempaa plus, että lisäpainot tekee treenaamisesta myös vaihtelevaa ja haastavaa.

 IMG_8494 IMG_8504IMG_8483


Rullalla sain tänään menemään enkat 16kpl putkeen. Jes!

4 kommenttia:

  1. Toi rullaus on kyllä niin kova juttu! Täältä ropisee pisteet sille, itsehän en pääse yhtään. :DD Teen nolosti vaan pallolla noita. Ja mitä tulee kotitreeniin niin siinä olen laiska, ei tuu tehtyä mitään vaikka oishan noita välineitäkin. Joskus jotain pumppailua, mutta ei mitään hikijumppaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on uskomatonta, miten vaikeeta kotijumppailu tosiasiassa on. Tai siis sen aloittaminen. Jotenkin sitä aina mielummin vaivautuu salille, vaikka matkoihin ja muuhun menee aina "turhaa" aikaa.
      Kotirulla on auttanut treenaamisessa paljon. Mä sain ensikosketuksen siihen N:n raskausaikana ja ihmettelin, miten kukaan voi saada sillä yhtään vatsaa tehtyä. Tuntui mahdottomalta. Treeniä vaan, kuten kaikessa! Seuraavana ostoslistalla on se leuanvetoteline oveen, että pääsis niitä treenaamaan vähän useemmin.

      Poista
  2. Wauuu!! 16! Mä en saa vielä yhtään :D nyt kyllä tuli ihan sairas motivaatio alkaa harjoittelemaan noita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, rulla hankintaan ja sitkeää treeniä!
      Kiva, että tulit vierailulle! :)

      Poista