torstai 2. tammikuuta 2014

Back in business!

Ansaittu ja löhöilty loma takana. Joulun syömisten päälle vietimme vielä vuoden vaihteen Tallinnassa. Viisi päivää tuli taas syötyä ja juotua monen viikonkin edestä. Uimme Meritonissa lasten kanssa joka päivä ja yhtenä aamupäivänä pääsimme kaksistaan salille, kun lapsoset oli serkkujen kanssa jo pulikoimassa. Olipa mukavaa vaihtelua käydä eri salilla. Omatunto keveni edes vähän niistä lukuisista pizzoista, croisanteista ja Crowmooreista. Mutta ihana ja rentouttava loma kaiken kaikkiaan. Tallinnalla on aina vakkaripaikka sydämessäni.


Tänään päästiin sitten omalle salille ja kylläpä jalkapäivä osasikin viedä mehut. 

Ihanaa startata uusi vuosi. Lupauksia en mennyt tekemään, tavotteita vain. 
Tasan vuosi sitten en olisi ikinä uskonut jatkaessani kuntosalijäsenyyttäni n. 8kk tauon (raskauden ja pikkuvauva-ajan) jälkeen, että olisin vuodenkin jälkeen vielä näin innoissani treenauksesta, pikemminkin enemmän innoissani kuin aloittaessani.

22. päivä tätä kuuta starttaan uuden elämän Bodycampin Ms.Fitness-paketilla. Kestoltaan paketti on puolivuotinen, joten tarpomista tulee riittämään ja edistystä toivon mukaan tapahtumaan. Mutta innolla odotan jo aloittamista. 
Etenkin kun olen kuullut kyseisesestä paketista pelkkää hyvää. 

Ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille!

1 kommentti:

  1. Mäkin olin Kosken salilla jouluaattona ja vaikka se onkin semmonen räkäinen pikkusali (mun onneks ei tarviikaan suurinpiirtein kun tangot ja painot) niin oli silti kivaa olla jossain muualla kun omalla salilla. :)

    VastaaPoista