keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tästä se lähtee taas

Jes jes, tänään se alkoi!
Starttasin keskiviikkoaamuun Ms.fitness 2 - paketilla. Ihan aamusta ohjelmat eivät olleet vielä tulleet, mutta pianhan ne sinne jo lävähtivät. 

Kuten arvelin, ruokavaliomalli ei paljoa eroa Profitneksen aikaan tallaamista ruuista ja määristä. Aamupalan söin siis täysin ohjeiden mukaisesti ilman ohjeistustakin. Päivän kokonaiskalorit heiluu siinä 2700kcal paikkeilla. 

Lähtökuvat on otettu ja isketty esille suljettuun fb-ryhmään. 
Tänne päätin olla jakamatta bikinipyllistelyjäni. Sori. Vaikka vannonkin, että perämys on saanut nostetta ja pyöreyttä sitten viime kuvien.
Kesäpeppuun on silti vielä matkaa ja avaimet on nyt kädessä siihen.

Tässä on nyt kuitenkin reaalitilanne ilman pumppeja, parin päivän salitauolla.


Poikien viikon sairastelut yrittivät ottaa minustakin otetta. Nenä vuotaa ja kurkkua aristanut, mutta nyt en flunssan anna voittaa. Pari päivää pidin salilta nyt taukoa ihan varmuuden vuoksi ja tänään lähdetään puskemaan uudella saliohjelmalla eteenpäin. Ensimmäisenä vuorossa selkä ja olkapäät. Liikkeet kuulosti tutunlaisilta, eli ei muuta kuin rautaa tankoihin ja kohti uusia pyöreyksiä.

Oon tullut päätelmään, että kehitys on selkeesti monilla lihasryhmillä jämähtänyt siksi, että olen äärimmäisen huono ja arka nostamaan painoja kehittyessä ylöspäin. Nyt otan ensimmäiseksi tavoitteeksi lisäillä reilut painot ohjelmaan, erityisesti niihin tuttuihin liikkeisiin. Aerobisia ohjelmaan tuli kaksi viikkoon. En ole juossut moneen kuukauteen kilometriäkään, joten nyt voisin kaivella taas lenkkareita kaapin pohjalta ja suunnata katseet lenkkipoluille. Himotus sinne on ollut jo kauemman aikaa, mutta, koska kukaan ei ole ollut potkimassa, niin lähteminen on sitten aina jäänyt. Toisen aerobisen meinaan kuitata joka viikkoisella Grit Strength - tunnilla. Puolituntinen HIIT-treeni korvaa intervallijuoksun mennen tullen. Erityisesti nykyinen 7-ohjelma nostaa sykkeet ihan superkorkeelle.

Tästä se lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti