maanantai 20. tammikuuta 2014

Tavoitetta ja tammikuuta


Eilen kirjoittelin Bodycampin sivuille taustatietolomakkeeseen nykyiset lähtökohdat ja tavoitteet tulevalle puolelle vuodelle Ms.fitness 2 paketin suhteen. Tavoitteena siis puhdas ja raaka lihasten kasvu. Rasvapuolella ei niinkään ole kiristettävää, tosin vasta lähempänä kesää ehkä sitten. Kovasti kaipailen myös uusia näkövinkkeleitä salitreenaamiseen sekä kropan ja kunnon erilaiseen haastamiseen.
Lähtötilannekuvat otatan tässä vielä ennen keskiviikkoa, niistä sitä muutosta parhaiten näkee.

Eilen tuli vetäistyä taas hyvät jalkapäivät alle. Sali aukes klo 12 ja olin oven takana toisena jonossa. Oven taakse ehti keräytyä ainakin kymmenen innokasta treenaajaa jo odottamaan salille pääsyä. Huh, huomaa, että on tammikuu! Salilla sai kuitenkin olla melkolailla rauhakseen, 
josta tykkään kyllä erityisesti jalkapäivinä. 

 

Herkuttomuus toimii tällä hetkellä paremmin, kun en ole ihan järjettömän ehdoton asian kanssa! Jos mieliteko äityy ihan kamalan pahaksi, niin mielummin otan yhden palasen, kuin kituutan ilman. Arkena pyrin siihen, etten herkuttele yksinäni täällä. Se on ollut ennen suurin heikkouksistani. Poikien mennessä päiväunille, ikäänkuin palkitsen itseni suoritetusta aamupäivästä. Kahvin juonninkin olen siirtänyt aamuun, joten mielitekoa ei tule siitäkään syystä enää keskellä päivää, kun ei ole sitä perus "mitäs kahvin kanssa?"-maneeria päällä. Toimii ainakin siis toistaiseksi. 
Ja ihan ihan kohta saan sitten ihan kirjalliset ohjeet, joiden mukaan toimia. 2 päivää enää! Sanoinko vielä, että olen innoissani?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti