lauantai 14. syyskuuta 2013

Sallittua herkuttelua

Tällä viikolla löysin kaapeista täysjyvätortilloja, jotka olivat menossa vanhaksi. Ei muuta kuin pussi käteen ja vertailemaan tuoteselostetta. Ei mitään hirmu kamalaa eroa täysjyvämakarooniin, joten pannulle ja paistumaan!

Viikon kruunasi tänään itsetehdyt ruishampparit ja ranskalaiset. Täysin sallituin ohjein. Ei-sallitut majoneesit ja cheddarit vaan jätettiin välistä pois. Namm. Diettailu on just niin tylsää, kuin siitä itse teet. 



Oon kyllä tullut siihen tulokseen, ettei tätä ruokavaliota dieettailuksi voi kutsua, ruokavalioremontiksi korkeintaan. Syön terveellisemmin kuin koskaan, hiilareita ja proteiineja järkevässä suhteessa ja annoskoot on isoja, vain siksi, että treenaus on kovaa. 
Tällä kaavalla tulen toivottavasti syömään lopun elämäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti