keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Herkkupäiväraportti

Herkku-/tankkauspäivä on kokonaan jäänyt raportoimatta. Ensimmäistä laatuaan vietettiin viime lauantaina.

Lauantai alkoi puoli tuntisella intervallilenkillä. Heräsin 7.30 ja pinkaisin juoksupolulle. Lenkin jälkeen oli vuorossa normiaamupala, eli puuro raejuustolla. Aamukahvin kanssa avasin karkkipussin ja nappasin pari suklaapalasta. Namms, että maistui hyvälle. Kymmeneksi paineltiin sitten koko sakki salille. Lounaaksi syötiin ruishamppariateriat, kotona tehdyt. Eli ei periaatteessa mitään kiellettyä. Tosin sen jälkeen avattu karkkipussi ei meinannut sulkeutua lainkaan. Ensimmäinen karkkiähky, yhh! Päivällinen syötiin vanhemmillani. Jälkkäriksi sokerimunkki. Maistui! Iltasella aukes sitten karkki- ja sipsipussit leffan seurana. Nälkä ei ollut yhtään, kun munkista ja päivällisestä ei ehtinyt jäädä montaa tuntia väliä. Tuli niitä siitä huolimatta jonkun verran vedettyä. Ähky vaan iski melko nopeaan. Ja loppuillan oli kyllä olo, etten tahdo samanlaisia ähkyjä vetää viikon päästä. 

Koko päivän oli vähän outo olo syödä ylimääräistä. Huonoa omaatuntoa podin, vaikka yritin sitä vältellä. Herkuttelu ja tankkaus teki hyvää ja tuli oikeeseen saumaan. Mutta koko päivän oli sellainen olo, että onko tää välttämätöntä, kun omaan ruokavalioon on niin tottunut. Sunnuntaiaamuna oli pakko päästä lenkille. Aamukasilta nousin reilun tunnin rasvanpolttolenkille, sen verran edellisen päivän tankkaus poltteli omaatuntoa ;)

Seuraava tankkauspäivä vietetään ens sunnuntaina ja laivalla. Nyt kun edellisestä on kulunut jo neljä päivää, suhtaudun seuraavaan paljon myötämieleisemmin. Tankkaus on vaikuttanut nyt ainakin siihen, etten ole elänyt nälän tunteen kanssa samoin kuin ennen herkkupäivää. Treeneihin en ole ihmeemmin nähnyt vaikutusta. Herkuista on ollut myös älyttömän paljon helpompi kieltäytyä, nyt kun niitä himotuksia pääsi yhtenä päivänä syömään.

Tänään pääsin päiväsaikaan salille, kun isomummi vahti poikien päiväunta kotosalla.
Suurta luksusta, KIITOS mummi!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti