perjantai 20. syyskuuta 2013

12. viikko käynnistyi

Yksitoista viikkoa täyttä työtä takana. Heinäkuun alussa alkoi 12 viikon Profitness-projekti, jonka viimeinen (virallinen) viikko alkoi tänään. Järkyttävää, miten aika on kulunut nopeasti! Projektin alussa viikkomäärät tuntuivat puolelta vuosisadalta. 
Venytän projektia omasta tahdostani 15 viikkoon. 
11 viikkoa on opettanut tosi paljon ja tuntuu, että pääkoppa on kasvanut ihan hirmuisesti tuona aikana. Itsekuri on ollut ihan huippuluokkaa, johon en olisi koskaan ennalta uskonut. Näin pitkään en ole koskaan ollut erossa herkuista, vaikka muutama lipsuminen matkan varrelle on sattunutkin. Ne tuskin ovat merkittävästi rasittaneet tai hidastaneet matkaa tähän päivään. Kyky sanoa EI herkuille on kehittynyt huomattavasti. 
Uudella paketilla tulen aloittamaan varmaan melko pian tämän päättymisen jälkeen. Minkäänlaista halua ei ole palata entiseen ruokarytmiin. Tällä kaavalla tulen jatkamaan tulevaisuudessakin, yhden herkkupäivän viikossa sallivalla systeemillä.

Kropassa näkyy muutoksia, joista olen sanomattoman ylpeä. Kannan kroppaani ylpeydellä, sillä töitä sen eteen on todella tehty. Parin viikon päästä menen InBody-mittaukseen kuulemaan tuloksia tän hetkisestä kehon kunnosta. En malttais odottaa!

Eilen kuvasin ruokapäiväkirjan päivän syömisistäni. Latailen ne tänne paremmalla ajalla.
Ja huomenna koittaa ensimmäinen virallinen ja sallittu HERKKUPÄIVÄ! Päivän menu on jo suunniteltu ja sen verran jo paljastan, että tänään haetaan kaupasta huomisillalle karkkia ja sipsiä! Kyllä tätä on odotettu!

2 kommenttia:

  1. Oooo, herkkupäivä. Jännityksellä odotan, että saitko ees alas enää mitään. :P

    VastaaPoista
  2. Samaa pohdin, katotaan mikä ja miten paljon uppoaa? Mut suurella innolla kyllä odotetaan!

    VastaaPoista