lauantai 7. syyskuuta 2013

10. viikko ja treenitakkua


Lauantaiaamu alkoi hikisellä punttitreenillä.
Jotain kireyttä nyt oli ilmassa. Sarjan sain tehtyä, mutta tiukkaa teki. Painot oli normaalia painavammat. Treenin päätyttyä jäi jäätävä kiukku pukukoppiin vietäväksi päälle, jotenkin en nyt saanut kaikkia mehuja itsestäni irti. Yleensä kun tämä haukkari-/rintapäivä on ollut vielä niitä lemppareitani. Nyt oli energiat jonkun muun harteilla.

No, hovikuvaajani otti muutamat (heilahtaneet) kuvat tän päivän kunnosta.
Alan otattaa näitä nyt kyllä säännöllisesti (niin paljon kuin häpeänkin niiden ottamista salilla).
Kehitystä on kyllä tullut. Silti tehtävää on vielä paljon, vaikka näiden kuvien pumppikäsistä voisinkin sanoa olevani jo ylpeä. Ja olenkin!

haukka1  haukkari

Repashduksiakin on tullut. Eilen nappasin muutaman irtsarin poitsun pussista. Jätkä meni valitsemaan ehdottomia lemppareitani valikoimista omaan perjantaipussiinsa ja "palkitsin" itseni kahvihetkellä muutamalla namulla. Auts! Huomaan nyt ajattelevani liikaa jo kuluneita yhdeksää viikkoa ja sitä kuinka loppusuoralla ollaan. Ja kuinka ne muutamat karkit ei koko dieettiä voi vesittää. Tahdonlujuus ei ole enää samaa luokkaa kuin alkuviikoilla. Silti aion taistella loppuviikot maaliin asti ja tiedän, että herkkupäivät tulevat tässä motivoimaan juuri oikeaan kohtaan!

Viimeisillä viikoilla tulee ohjelmaan lisätä nyt se neljä kertaa aerobista harjoittelua viiden punttipäivän lisäksi. Aerobiset on se treeni, josta olen männäviikoilla luistanut, mutta nyt otan ne todella ohjelmaan mukaan! Laitetaan loppurasva tirisemään.

4 kommenttia:

  1. Siis vau mitkä kädet! Oot niin paljon kehittynyt silmissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On noihin jotain muotoa ehtinyt kertymään.

      Poista
  2. Nyt on varmaan vaikein vaihe menossa. Loppusuoralla, muttei kuitenkaan ihan maaliviivan syrjässä vielä. Sulla on kyllä raudanluja tahto ja itsekuri, joten pienet lipsumiset ei tunnu missään eikä tahtia hidasta! Way to go.

    Näyttää h-y-v-ä-l-t-ä-! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas! Huomaa kyllä, että viikkojen tahkominen tuntuu jo pääkopassa. Uusia motivaattoreita pitää etsiä ja löytää ja nyt ainakin tällä hetkellä toi The Herkkupäivä motivoi enemmän kuin mikään.

      Poista