keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Week 2

Hyvällä alulla ollaan ohjelman kanssa, saliohjelma rullaa ja tykkään sen monipuolisuudesta ja lihaksia saa kyllä rääkättyä oikein kunnon kanssa. Eilen reisi- ja keskivartalotreenin päätteeksi päätin testata parin viikon tauon jälkeen leuan vetoa. Yhtäkään en ole aiemmin saanut, mutta eilen kaikeksi hämmästykseksi, yksi leuka nousikin tangon yläpuolelle. Toinen meni T:n tuella, vaikka sanoikin, että "tuki" ainoastaan hipaisemalla yläkroppaa. JES! Edistystä!

Paino oli maanantaina taas tippumaan päin. Maanantain aamupaino 59,7kg.
Ruokavalio toimii ja isoja annoksia ihan jo kaipaa. Ähkyä ei tule, vaikka välillä tuntuu, että syö kuin hevonen. Herkkulakko on pitänyt ja siitä oon tosi ylpeä. Viikonloppuna töissä Dominoita ja minidonitseja hypistellessä (ja muille tarjoillessa) olin melkein jo lipsumassa, mutta pidin pääni enkä koskenut yhteenkään! Kotona herkuista kieltäytyminen ei tuota lainkaan päänvaivaa.

Aerobisillekin olen nyt ehtinyt. Sunnuntaina kävin heittämässä pikkumiehen kanssa rattailla kuuden kilsan juoksulenkin ja maanantaina tein yhdistelmänä rinta/olkapäät salitreenin ja siihen perään Grit Strenght-puolituntisen. Intervallia pitäis 1-2/viikossa saada ohjelmaan. Grit toimii tähän paremmin kuin hyvin. Siinä jos missä sykkeet nousee ja tunnin jälkeistä olotilaa ei oikein sanoin pysty edes selittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti