tiistai 1. lokakuuta 2013

Sortuu

13 viikko dieettiä käynnissä ja herkkupäivillä oli juuri sellainen ote dieetin kulkuun, kuten alunperin pelkäsinkin. Herkuttelu jää päälle!
Meillä on aina ollut keittiön yksi kaapeista herkkukaappi, jossa on jemmassa karkkia. Tuo oli juuri se kaappi, josta napsin kotona ollessani nälissäni ja herkkuhimotuksissani karkkia pahimpaan hätään. Dieetin ekat 10 viikkoa meni helposti ilman sortumisia kaapille, mutta nyt kahden herkkupäivän jälkeen huomaan vierailevani tällä kaapilla jälleen. Näin olen tehnyt sekä tänään, että eilen maanantaina. Etenkin nyt sinne meno on niin paljon mielekkäämpää, kun sinne on jemmattu herkkupäiviltä jääneitä karkkeja seuraavien viikkojen varalle. Pahin hetki on ennen lounasta laittaessani lapsille ja itselleni ruokaa. Illalla pystyn jättämään kaapin rauhaan puolisoni ollessa kotona. 

Olen äärettömän perso karkille! 

Siksipä, nyt lupaan, että menen ja tyhjennän tuon kaapin karkeista ja kiikutan kauimmaiseen huoneeseen, taaimmaiseen nurkkakaappiin. Jotta herkut ovat ja pysyvät poissa, sillä juuri tuo ärsyttävä napostelu on saatava kuriin!

Bodycampin ohjeistuksissa luki, että mikäli tuntee itsensä ja tietää, että herkuttelu jää herkkupäivän ansiosta päälle, ei herkkupäivää saa ottaa viikkoon mukaan! Mulle kyseinen päivä on kuitenkin niin tärkeä buusti tällä hetkellä, etten tahdo siitä luopua. Tämän keinon on siis toimittava!

Kiitos ja anteeksi! Lupaus oli kirjoitettava ylös ja sortumiset myönnettävä!
Koska tahdon saada luvatut 15 viikkoa tahkottua päättäväisyydelläni läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti