tiistai 8. lokakuuta 2013

Hypoxi

 Kävin eilen ekaa kertaa kokeilemassa Hypoxia. 
Hypoxi on tehokas luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpoltto lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsan seutuun. (Lause nettisivuilta)

Ensimmäisenä täytettiin taustatietolomake. Sitten päästiin tositoimiin. Musta sukelluspukua muistuttava vakuumipuku päälle ja selälleen makailemaan. Puku imi kaiken ilman sisältä, jonka jälkeen pallon kaltaiset ilmakuplat alkoivat pyöriä vatsan, reisien ja pepun seudulla. Tässä maattiin vartti, ihanan tuntuista. Puvun jälkeen pääsin puoleksi tunniksi pyöräilemään laatikkokuntopyörään, jossa alakropassa vaihteli vuorotellen 15 millibaarin ylä-ja alapaine. Pyöräily oli kevyttä ja hiki tuli lähinnä vaan alakroppaan.
Hoidon jälkeen tuli olla 6-7h syömättä hiilareita ja pitää välipäivä liikunnasta. Proteiinipitoisen salaatin vetäisin iltapalana ja vettä sai kyllä lipittää koko illan oikein antaumuksella. Pääsärkyä ei onneksi tullut, josta myös varoiteltiin.

Äärettömän mielenkiintoinen käynti, kannatti käydä. Taas yhtä kokemusta rikkaampana.
Tällä hetkellä näillä rasvoilla ei tarvetta kuurille luonnollisesti ole, mutta kuten hoidossakin totesin, että mikäli joskus kilpailuita vakavissani harkitsisin, tämä voisi olla toimiva vaihtoehto juuri ongelma-alueen rasvojen poltolle. 

Enemmän tietoa saa Hypoxin nettisivuilta. Siellä kattavasti infoa asiasta ja yhteystiedot jos haluaa varata itselleen konsultaatioajan, johon siis sisältyy tämä yksi hoitokerta. 

(kuva: Google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti