perjantai 18. lokakuuta 2013

Pystyin siihen!

5.7.2013 se alkoi.
15 viikkoinen taipaleeni kohti kiinteämpää kroppaa ja suurempia lihaksia Bodycampin Profitness-paketilla. Eilen tuo viikkomäärä täyttyi.

Paketti toimi mulla ainakin äärettömän hyvänä rasvanpolttajana. Noudatin piirun tarkasti ohjeita aerobisista. Juoksin kahta viimeistä viikkoa lukuunottamatta joka viikko sen 2-4 kertaa viikossa viiden salipäivän päälle ja rasvathan tipahti sitten ihan todella vähäisiksi. Pari viikkoa sitten Inbody-mittauksessa, tuloksena huimat 11,6%. Liian vähäinen naiselle, tiedän. Lenkit loppuivat siihen ja (hyviä) rasvoja otin enemmän ruokavalioon. Margariini maistuu leivän päällä taas tooosi hyvältä!

Ensimmäiset noin kymmenen viikkoa noudatin dieettiä todella kuuliaisesti ja kirjaimellisesti. Tuloksia syntyi ja peilikuva miellytti päivä päivältä enemmän. Herkkupäivien mukaan otto kymmenennen viikon jälkeen aiheutti sen, josta jo aiemminkin kirjoitin ja ennalta pelkäsin. Herkuttelu jäi  muutamana päivänä päälle. Enkä nyt puhu kuin muutamista ylimääräistä karkeista, mutta mulla enemmänkin periaatteesta lipsumisesta.
Ekoina herkkupäivinä syömistä ei pystynyt kontrolloimaan mitenkään. Herkkupäivistä olen kuitenkin huomannut saavani lisäbuustia treeneihin ja omaan jaksamiseen. Ennen kaikkea herkkupäivät ovat olleet suuri motivaattori männäviikkoina, kun herkkuhammas on kolottanut arkena. Kummasti jaksaa olla herkuttomalla, kun tietää, että yhtenä päivänä sitten saa syödä niitä mielitekoja.

Bodycampin paketti on ollut jokaisen euron arvoinen ja enemmänkin. Sen myötä olen kasvattanut paitsi itsekuria, myös lihaksia. 15 viikkoisen taipaleen myötä olen enemmän kiinnostunut treenaamisesta ja oikein syömisestä. Eikä minulla nyt ole aikomustakaan jättää projektiani tähän. Tällä ruokakaavalla tulen jatkamaan syömisiäni jatkossakin. Miksi muuttaa hyväksi todettua ja toimivaa?
Salitreeniä jatketaan samalla sykkeellä, ei välttämättä joka viikko sitä viittä kertaa viikossa, mutta vähintään se kolme-neljä. 
Olenpahan enemmän myös kiinnostunut fitneksestä lajina ja haaveillut kilpailemisestakin. Enemmän kilpailemisessa minua kiinnostaa se kokonaisprosessi dieettineen kaikkineen, kuin itse kisalavalle nouseminen. Nyt tämän 15 viikkoisen myötä tiedän, että treenaaminen kovaa ei tuota ongelmia. Profitness-paketti opetti myös sen, että jos tavoitteet on asetettu tarpeeksi tarkoiksi ja motivoiviksi, myöskään ruokapuoli ei ole silkka mahdottomuus. Itsekuria löytyy enemmän kuin osasin odottaa!

Jälkeen kuvat tulossa, kun saan miehen kameran taakse. 

Kiitos Bodycamp, yhteistyömme tulee varmasti vielä jatkumaan tulevaisuudessakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti