maanantai 2. joulukuuta 2013

Treeniviikonloppu

Mitkä hullun hillittömät kiksit sainkaan lauantaiaamun treeneistä. 
Lähdimme normaalille lauantaiaamun salille, kun Satsin ihanat työntekijät suosittelivat vimppaa mahista osallistua Small group - training tunnille, joita Triviumissa järjestettiin lauantaiaamuna kolmin kappalein. Päätetiin kokeilla. Kolmen vartin aikana käytiin läpi kuntopiirimäisesti vartin pituiset maitohapotus, juoksijan treeni ja kahvakuulatreeni. Jokaisen kolmen vartin aikana sykkeet nousi kunnolla ylös ja polte lihaksiinkin löytyi. Pätkät antoivat osviittaa Satsin Small group treeneistä, joita on mahdollisuus ostaa Personal trainereiltä.

Sunnuntaiaamun starttasin kolmen tunnin työvuorolla, jonka jälkeen polkasin vielä tunniksi salille. Jalat oli eilisen loppupäivän hirveessä jännityksessä ja tänään kipua tuntuu eri lihaksissa kuin ennen.  Oon vähitellen alkanut löytää kipinän jalkapäiviin, pääosin siksi, että olen löytänyt vaihtoehtoja pelkille ainaisille kyykyille. Prässit on tällä hetkellä lempparit. Niiden poltetta en saa mistään muualta.

2 kommenttia:

  1. Uuuuu, ja siellähän näkyy muotoakin NYT jo! Jeij! En kestä tota sun kroppaa miten hyvin se ottaa vastaan lihasta. Yhyyy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitsa muru! Oon kieltämättä itekin yllättynyt miten muotoa on tullut lyhyessä ajassa. Kyl se kuule sullakin!

      Poista